Shërbimet

Shërbimet e Thirrjeve

Ne u ofrojmë klientëve një shërbim të gjithanshëm në shumë fusha, nga marketingu online deri tek shërbimet e qendrës së thirrjeve.

Qendra jonë e thirrjeve jep përshtypje shumë të mirë me agjentët tanë kompetentë, miqësorë dhe profesionalë , të cilët do ju bindin me përvojën e tyre të praktikuar me klientelën biznes në industri dhe fusha të ndryshme biznesi.Ne vazhdimisht po zgjerojmë qendrën tone të thirrjeve dhe trajnojmë punonjësit tanë në përputhje me rrethanat . Ju do jeni gjithmonë të informuar për zhvillimet e fundit të teknologjisë.Përfitoni nga mjetet tona efikase, përpunimi I thjeshtë dhe mbështetja perfekte që ofrojnë punonjësitë tanë

Ne marrim përsipër këshillimin dhe ofrojmë ndihmën tone për klientët tuaj, veprojmë duke zgjidhur problemet dhe garantojmë kënaqësinë e partnerëve tuaj. Qendra jonë e thirrjeve hyrëse ofron zgjidhje të përshtatshme për të përmbushur nevojat tuaj . Telesales.ch , dëshiron të dialogoj me klientë të rinjë potencial, punonjësit tanë në qendrën e thirrjeve outbound janë të trajnuar posaçërisht për t’i ofruar kompanisë suaj një strategji komunikimi të dizajnuar në mënyrë të përsosur për tregun.

Thirrje hyrëse / dalëse

Në bashkëpunim të ngushtë me ju , ne jemi në dispozicion për t’ju përgjigjur dëshirave dhe kërkesave të klientëve tuaj , në mënyrë që ata të përqendrohen në gjërat primare dhe thelbësore.

Komunikim

Eskpertët e komunikimit- ne bëjmë maksimumin në plotësimin e detyrave rutinore.

Gjatë krijimit të nje profili individual të komunikimit, ne mbështetemi në dëshirat dhe idet e juaja. Rezultati është një strategji efektive e komunikimit e dizajnuar për nevojat dhe zhvillimet e tregut.Me adsgroup. ch si partner , gjithmonë keni pasqyrën e suksesit. Sidoqoftë ekspertët tanë nuk krijojnë vetëm profile komunikimi, por ato gjithashtu optimizojnë përdorimin e mjeteve modern telekomunikuese, gjithmonë duke pasur parasysh faktorin e kostos.