Zgjidhjet

Rreth Nesh

Ne  u ofrojmë klientëve  tanë shërbim të plotë në shumë fusha. Duke filluar  nga marketingu online, i shtypur , dhe qendra e thirrjeve.Ne  kujdesemi për klientët tanë në mënyrë profesionale dhe i japim vlerë. Qëllimi ynë  është të bëjmë  jetën  tuaj  të përditshme më të lehtë. Duke ju mbështetur në mënyrë efektive  në të gjitha fushat e komunikimit me ne kurseni kohë.

Të gjithë të punësuarit tanë bëjnë çmos çdo ditë për  të ju ndihmuar  të komunikoni jashtë dhe brenda vendit.Ne mbështetemi në masat gjithëpërfshirëse  të trajnimit për t’ju ofruar shërbime sa  më të mira. Punonjësit tanë janë profesionistë  të vërtet kur bëhet fjalë për zhvillimin e markës suaj në mënyrë efikase dhe  pozitive.Përvetësimi i klientit, dizajnimi, krijimi I logos, marketingu online, marketingu I shtypur, 360 pano, animacionet, qendra e thirrjeve, e bëjnë adsgroup.ch një kompani me shërbime gjithëpërfshirëse dhe të plota.Ne do ju ndihmojmë në nivel global dhe ofrojmë ekspert në të gjitha fushat.Ju kujdesuni për gjërat thelbësore në biznesin tuaj, për pjesën tjetër kujdesemi ne.

Rreth Nesh

Ne  u ofrojmë klientëve  tanë shërbim të plotë në shumë fusha. Duke filluar  nga marketingu online, i shtypur , dhe qendra e thirrjeve.Ne  kujdesemi për klientët tanë në mënyrë profesionale dhe i japim vlerë. Qëllimi ynë  është të bëjmë  jetën  tuaj  të përditshme më të lehtë. Duke ju mbështetur në mënyrë efektive  në të gjitha fushat e komunikimit me ne kurseni kohë.

Të gjithë të punësuarit tanë bëjnë çmos çdo ditë për  të ju ndihmuar  të komunikoni jashtë dhe brenda vendit.Ne mbështetemi në masat gjithëpërfshirëse  të trajnimit për t’ju ofruar shërbime sa  më të mira. Punonjësit tanë janë profesionistë  të vërtet kur bëhet fjalë për zhvillimin e markës suaj në mënyrë efikase dhe  pozitive.Përvetësimi i klientit, dizajnimi, krijimi I logos, marketingu online, marketingu I shtypur, 360 pano, animacionet, qendra e thirrjeve, e bëjnë adsgroup.ch një kompani me shërbime gjithëpërfshirëse dhe të plota.Ne do ju ndihmojmë në nivel global dhe ofrojmë ekspert në të gjitha fushat.Ju kujdesuni për gjërat thelbësore në biznesin tuaj, për pjesën tjetër kujdesemi ne.

Ne punësojmë vetëm profesionistë që kanë për qëllim sigurimin e suksesit të biznesit tuaj. Një qasje miqësore ndaj përdoruesit dhe një njohuri e plotë e produkteve dhe shërbimeve tuaja krijojnë kushte optimale.

Për të përmirësuar vazhdimisht cilësinë e punës sonë, mbështetemi në një proces të përmirësimit të vazhdueshëm. Ne e rishikojmë rrjedhën tonë të punës në intervale të rregullta për të identifikuar dobësitë dhe potencialin e optimizmit. Për më tepër, mendimi i partnerëve tanë është shumë i rëndësishëm në adsgroup.ch. Këto përfshihen në punën tonë të përditshme, duke rritur kështu efikasitetin e ofertës sonë. Së bashku do të bëjmë që qëllimet tuaja të arrihen. Në mënyrë që t’ju ofrojmë një vlerë të vendosur vendimtare, ne mund t’ju ofrojmë një ekip të përshtatur për nevojat e kompanisë tuaj.

Ne punësojmë vetëm profesionistë që kanë për qëllim sigurimin e suksesit të biznesit tuaj. Një qasje miqësore ndaj përdoruesit dhe një njohuri e plotë e produkteve dhe shërbimeve tuaja krijojnë kushte optimale.

Për të përmirësuar vazhdimisht cilësinë e punës sonë, mbështetemi në një proces të përmirësimit të vazhdueshëm. Ne e rishikojmë rrjedhën tonë të punës në intervale të rregullta për të identifikuar dobësitë dhe potencialin e optimizmit. Për më tepër, mendimi i partnerëve tanë është shumë i rëndësishëm në adsgroup.ch. Këto përfshihen në punën tonë të përditshme, duke rritur kështu efikasitetin e ofertës sonë. Së bashku do të bëjmë që qëllimet tuaja të arrihen. Në mënyrë që t’ju ofrojmë një vlerë të vendosur vendimtare, ne mund t’ju ofrojmë një ekip të përshtatur për nevojat e kompanisë tuaj.

PER SHITJE

SHËRBIMI I KLIENTIT

QENDRA E OPERIMIT

SHËRBIMET E THIRRJEVE (7 x 24)

SHËRBIMET E INFORMACIONIT

Përpunim të e-mail (ERM)